Ana sayfa THY Euroleague 2020 Final Four biletlerinin tamamı tükendi!

2020 Final Four biletlerinin tamamı tükendi!

Bu sezon Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Lanxess Arena’da düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague Final Four için satışa sunulan halka açık tüm biletler tükendi.

Euroleague biletlerinin tamamı tükendi

Bu sezon Almanya’nın Köln şehrinde bulunan Lanxess Arena’da  düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague Final Four için satışa sunulan halka açık tüm biletler tükendi.

THY Euroleague’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Turkish Airlines EuroLeague, en sıcak bilet satışlarından birisine sahip olduğunu bir kez daha kanıtladı. Cuma günü, 11 Kasım Pazartesi günü satışa çıkan biletler an itibariyle tükendi” ifadelerine yer verildi.

22-24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Final Four organizasonu için 16 bin kapasiteli Lanxess Arena’daki biletlerin yüzde 80’i halka açık olarak satış sunulmuştu. Dörtlü finale katılmaya hak kazanan dört kulübe 600’er bilet dağıtılacak ve kalan 20’lik kısım medya ve sponsorlara ait olacak.

Euroleague Final Four’u yerinden izlemek istiyorsanız halen bilet alma şansınız bulunuyor. Euroleague’in satış partnerleri aracılığıyla bilet temin edebilirsiniz.