Ana sayfa THY Euroleague Anadolu Efes – Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

Anadolu Efes – Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda?

Turkish Airlines Euroleague’in 4. haftasında temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor. Peki Anadolu EfesFenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe’de son durum

Temsilcimiz Fenerbahçe, Turkish Airlines Eurolegue’de son 4 yıldır Final Four oynama başarısı gösterirken, bunların 3’ünde final yaptı ve bir kere de şampiyon oldu.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları sonrası ilk resmi maçını Anadolu Efes ile Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda oynadı. Bu mücadeleden Fenerbahçe 65-62’lik skorla mağlup oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk haftasında oynanan karşılaşmalar ile başlarken Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ı Ülker Arena’da 78-73 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci haftada deplasmanda Türk Telekom’a konuk olan sarı-lacivertliler 80-72 mücadeleden galip ayrıldı. Üçüncü haftada Arel Üniversitesi Büyükçekmece deplasmanına giden Fenerbahçe’de Tyler Ennis sakatlanarak sezonu kapatması moralleri bozsa da mücadeleden 98-69 galip ayrıldı.

Turkish Airlines EuroLeague’in ilk haftasında İspanya temsilcisi Gran Canaria’yı evinde ağırlayan temsilcimiz rakibi karşısında özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 97-72’lik rahat bir skorla rakibini mağlup etmişti. EuroLeague’in  ikinci haftasında  Khimki Moskova’yı evinde ağırlayan sarı-lacivertliler mücadeleden 93-85’lik skorla galip ayrıldı. Üçüncü haftasında ise Zalgiris Kaunas’a Litvanya’da konuk olan sarı-lacivertliler mücadelenin son çeyreğinde harika bir geri dönüş yaparak mücadeleden 82-75 galip ayrıldı.

Ennis’in sakatlığı moralleri bozdu

Fenerbahçe sezona oldukça iyi başlamış olmasına rağmen geçtiğimiz hafta sonu yeni transfer Tyler Ennis’in sakatlığı Obradovic’in tüm planlarını alt üst etti. Sarı-lacivertlilerin Genel Menajleri Gherardini’nin açıklamasına göre Ennis sezonu kapattı. Obradovic, Ennis’in yokluğunu kadrodan bir oyuncu ile mi kapatacak yoksa yeni bir transfer mi yapılacak hep birlikte takip edeceğiz.

Anadolu Efes’te son durum

Anadolu Efes, sezona Fenerbahçe’yi Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 65-62’lik skorla mağlup ederek başladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilk hafta Galatasaray’ı 73-70’lik skorla mağlup ederek başlarken ikinci haftada Euroleague’deki diğer temsilcisimiz Darüşşafaka’yı ligde 75-72 mağlup etti. Üçüncü hafta da ise Banvit’i 86-62’lik skorla mağlup ederek Fenerbahçe ile birlikte liderliğin ortağı oldu.

THY EuroLeague’de ise temsilcimiz ilk hafta deplasmanda Euroleague’in yeni takımı Bayern Münih’i 90-71 mağlup etti. İkinci maçta ise evinde ağırladığı Litvanya ekibi Zalgiris’e mağlup olan temsilcimiz üçüncü maçta Khimki Moskova’yı Doğuş Balbay’ın attığı son saniye üçlüğüyle mağlup etti.

Anadolu Efes’te büyük fedakarlık

Sezon başında yeni yapılanmaya giden Anadolu Efes’te 9 yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde bu konuya değinen Ergin Ataman, Anadolu Grubu’nun çok büyük fedakarlıklar yaparak basketbol takımının bütçesini artırdığını ifade etti.

Anadolu Efes – Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta?

Anadolu EfesFenerbahçe  mücadelesi 25 Ekim Perşembe günü BeinSports 3 ekranlarında TSİ 20.30’da başlayacak.

Turkish Airlines Eurolegue geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Bein Sports ekranlarında İsmail Şenol’un anlatımları, İhsan Bayülgen’in yorumlarıyla karşımızda olacak.