Ana sayfa THY Euroleague Ataman’dan Barcelona açıklaması! “Rövanşı almamız lazım”

Ataman’dan Barcelona açıklaması! “Rövanşı almamız lazım”

THY Euroleague’in 25. haftasında Anadolu Efes’in Barcelona ile oynayacağı mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan başantrenör Ergin Ataman “Rövanşı almamız gerekiyor” dedi.

Ataman açıklamasında Barcelona’nın çok tecrübeli ve her pozisyonda yıldızları olan bir ekip olduğunu vurgularken şöyle konuştu:

“Barcelona Lassa’nın çok tecrübeli bir antrenörü ve her pozisyonda yıldızlarla dolu bir kadrosu var. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladılar. Barcelona Lassa’yla aynı puandayız. Her zamanki gibi taraftarımızla bütünleşerek maçı büyük bir enerjiyle oynamamız, sert savunma yaparak ve akıllı hücum ederek mutlaka Barcelona’da kaybettiğimiz maçın rövanşını almamız gerekiyor.”

Maç öncesi Efes’in yıldız basketbolcusu Brock Motum ise 40 dakika boyunca sert bir basketbol oynamaları gerektiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

“Playoff’lara en az dördüncü sıradan yükselmek istiyoruz. Barcelona Lassa, son dönemde çok iyi basketbol oynuyor. Maçın başından sonuna kadar savaşmaya hazır olmalıyız ve 40 dakika boyunca sert basketbol oynamalıyız. Müthiş taraftarımızın her zamanki gibi bize destek olarak ekstra enerji vermesine ihtiyacımız var.”