Galatasaray Sinan Erdem’de maçın sonunu getiremedi!

7DaysEuroCup'ta temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk ettiği Dolomiti Energia Trento'ta 76-81'lik skorla mağlup oldu.

7DaysEuroCup’ta temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk ettiği Dolomiti Energia Trento’ta 76-81’lik skorla mağlup oldu.

Galatasaray Doğa Sigorta, İtalyan ekibi karşısında ilk yarıda oyunu domine ederek, soyunma odasına 40-26 önde girse de dördüncü çeyrek başında 5-18’lik seri ile rakibinin gerisine düştü ve mücadeleden mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın özeti:

Galtasaray, pota altını kontrol ederek mücadeleye başlarken, ilk çeyreği 21-14 önde geçti. İkinci periyotta da oyun üstünlüğünü koruyan temsilcimiz, soyunma odasına 40-26 önde girmeyi başardı. Mücadelenin ikinci yarısına İtalyan ekibi Trento iyi bir hücum performansı ile başlarken, aradaki farkı eritmeyi başardı. Temsilcimizde Aaron Harrison basketleri ile Galatasaray’ı ayakta tutarken, mücadelenin son çeyreğine Galatasaray 61-56 önde girdi.

Son çeyrekte Trento olağanüstü bir performans ile başlayarak 5-18’lik seri yaptı ve temsilcimizin önüne geçti. Mücadelenin son 4 dakikasına Trento 66-74 önde girdi. Mola alan sarı-kırmızılı temsilcimiz ardından 9-0’lık seri ile geri geldi ve bitime 1 dakika kala 75-74 öne geçti. Ancak Trento’da Toto Furray ile 3 sayılık isabetine bir de faul çalınınca 4 sayılık hücum ile durum 75-78’e geldi. Galatasaray yaptığı hücumlardan yararlanamadı ve Trento, temsilcimizi 76-81 mağlup etti.

Galatasaray’da Aaron Harrison 18 sayı, 4 ribaunt ile mücadele ederken, Zach Auguste 17 sayı, 9 ribaunt, Greg Whittingtn 13 sayı, 7 ribaunt, Yiğit Arslan 9 sayı ile mücadeleyi tamamladı.

Mücadelenin galibi Trento’da ise Toto Forray 19 sayıyla takımın en çok skor üreten ismi olurken, Justin Knox 14 sayı, 5 ribaunt, James Blackmon 11 sayı ve Aaron Craft 10 sayı, 10 asist ile galibiyete katkı yaptı.