Ana sayfa THY Euroleague Obradovic ile Melih’ten Olympiakos açıklaması

Obradovic ile Melih’ten Olympiakos açıklaması

THY Euroleague'in 17. haftasında Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Obradovic ile Melih açıklamalarda bulundu

melih-mahmutoglu-zeljko-obradovic

THY Euroleague’in 17. haftasında Fenerbahçe Beko’nun Olympiakos ile oynayacağı karşılaşma öncesinde koç Zeljko Obradovic ile kaptan Melih Mahmutoğlu maç önü görüşlerini paylaştı.

Koç Obradovic açıklamasında yeni yıl ile birlikte, yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söylerken, bazı şeyleri değiştirmek istediklerini şu sözlerle açıkladı:

Yeni bir yıla girdik ve önümüzde yeni bir başlangıç yapma şansı var. Elimizden gelen oyunun en iyisini oynamayı ve bu sayede yeni sezona galibiyetle girerek bazı şeyleri değiştirebilmeyi umuyoruz.

“Her şeyi değiştirmek istiyoruz”

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Melih Mahmutoğlu ise yeni yıl ile birlikte her şeyi değiştirmek istediklerini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

Yeni yılın ilk maçı için Atina’dayız. 2019’da, özellikle de ilk birkaç aydan sonra çok fazla sorun yaşadık. Yeni yılla beraber her şeyi değiştirmek istiyoruz. Bulunduğumuz durumun ve yapmamız gerekenlerin farkındayız. Olympiacos güçlü bir takım. Onlar da sıralamada istedikleri yerde değiller. Bu maç iki takım için de çok zorlu ve önemli olacak.