Ana sayfa THY Euroleague Khimki Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda

Khimki Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, hangi kanalda

THY Euroleague'in 28. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rus temsilcisi Khimki deplasmanına Sloukas'tan yoksun gidiyor

derrick-williams-fenerbahce-beko-khimki-moskova

THY Euroleague’in 28. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rus temsilcisi Khimki’ye konuk oluyor.

Euroleague’de çift maç haftasının ilk maçları geride kalırken, temsilcimiz Fenerbahçe Beko evinde Kızılyıldız’ı ağırladı. Khimki ise Zalgiris ile deplasmanda karşılaştı.

Geride kalan 27 hafta sonunda Fenerbahçe 13 galibiyet, 14 mağlubiyet ile 7. sırada yer alırken, Khimki ise 12 galibiyet, 15 mağlubiyet ile 9. sırada bulunuyor.

Son olarak Khimki, Zalgiris deplasmanında 96-85 kaybederken, Fenerbahçe ise Kızılyıldız’ı evinde 66-63 mağlup etti.

Sezonun ilk yarısında Ülker Arena’da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 89-76’lık skorla kazanmıştı. Bugüne dek 11 kez iki ekip karşı karşıya gelirken, bu maçların 8’ini sarı-lacivertli temsilcimiz, 3’ünü ise Khimki kazandı.

KHIMKI FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko ile Khimki Moskova arasında oynanacak Euroleague 28. hafta mücadelesi, yarın (6 Mart Cuma) saat 20:00’de başlayacak ve BeIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KHIMKI İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜN TARAF

Bu karşılaşma öncesinde takım istatistiklerine baktığımızda Fenerbahçe maç başına rakip pota 78.4 sayı atarken, Khimki ise 85.7 sayı atıyor. Sezonun en kötü ribaunt alan takımı olan Fenerbahçe maç başına 29.1 ribaunt alırken, Khimki ise maç başına 32.5 ribaunt alıyor. Asistlerde de Khimki’nin 19.6’ya 17.7’lik üstünlüğü bulunuyor.

Oyuncu istatistiklerine baktığımızda ise Rus ekibinde Alexey Shved 21 sayı, 6.2 asist, 19.2 verimlilik puanıyla öne çıkıyor.

Fenerbahçe Beko’da ise De Colo 16.1 sayı, 3.0 asist, 16.9 verimlilik puanıyla öne çıkan isim olarak görülüyor.

SLOUKAS OYNAMAYACAK

Sarı-lacivertli temsilcimizde sakatlığı bulunan Kostas Sloukas Rusya kafilesinde yer almazken, James Nunnaly’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.