Anadolu Efes, Burak Can Yıldızlı ile Bahçeşehir’den rahat galibiyet aldı

ING Basketbol Süper Ligi'nin 4.haftasında Bahçeşehir Koleji, Anadolu Efes'e konuk oldu. Anadolu Efes 89-66'lık skorla sahadan galip ayrıldı.

ING Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Bahçeşehir Koleji, Anadolu Efes’e konuk oldu. Anadolu Efes 89-66’lık skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu. Bu mücadeleyle birlikte Anadolu Efes, dördüncü galibiyetini alırken, Bahçeşehir ise ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Vasilije Micic’in oyunuyla çeyreğe hızlı başlayarak skor üstünlüğünü eline alan Anadolu Efes bu üstünlüğü ikinci çeyreğe kadar götürdü. Üçüncü çeyrekte Bahçeşehir Koleji, Burak Can Yıldızlı ve Alex Perez’le skor farkını eritmeye çalışsada Anadolu Efes skor üstünlüğünü korumayı başardı. Dördüncü çeyrekte’de oyunun kontrolünü elinde tutan lacivert beyazlı kulüp sahadan galip ayrıldı.

Anadolu Efes’li Ahmet Buğrahan Tuncer oyunun en skorer ismi oldu. Tuncer 20 sayı, 3 ribaundla takımı sırtladı.Vasilije Micić 19 sayıyla Tuncer’e eşlik etti. Adrien Rene Moerman ise 13 sayı, 9 ribaund üreterek double double’ı az farkla kaçırdı. Rodrigue Beaubois 12 sayı, 5 ribaundla galibiyete katkı sağladı. Sertaç Şanlı ise 10 sayıyla çift haneli skor üreten isimlerden oldu.

Bahçeşehir Koleji’nde ise Burak Can Yıldızlı 19 sayı, 6 ribaund üreterek takımın en skorer ismi oldu. Jamal Avery Jones, Alex Perez ve Hadi Özdemir 9’ar sayıyla takıma katkı sağladılar.

Birinci çeyrek: 25-14
İkinci çeyrek: 50-32
Üçüncü çeyrek: 65-55
Dördüncü çeyrek: 89-66