Ana sayfa NBA NBA’de play-offlar için yeni yöntem: Sadece 4 şehir

NBA’de play-offlar için yeni yöntem: Sadece 4 şehir

NBA'de sezonun yeninden başlması durumunda play-offların 4 şehirde düzenleneceği iddia edilirken, bu duruma takım sahipleri sıcak bakmıyor

NBA'de play-offlar için yeni yöntem: Sadece 4 şehir

NBA’de sezonun yeninden başlması durumunda play-offların 4 şehirde düzenleneceği iddia edildi.

Covid-19 salgını sebebiyle askıya alınan NBA’de 2019-20 sezonunun ne zaman başlayacağına dair her gün yeni bir iddia geliyor.

YALNIZCA 4 ŞEHİRDE PLAY-OFF

New York Post’tan Marc Berman’ın iddiasına göre play-off maçlarının oynanmaması tek bir seçenek değil. Play-offlar 4 şehrin ev sahipliğinde yapılabileceği ve bu yerlerin; Orlando, Atlantic City, Hawaii ve Louisville olarak düşünüldüğünü ifade etti.

Las Vegas’ta düzenenlenen Yaz Ligi’nin iptal edilerek, oradaki spor salonu ve otellerde kadroların tek çatı altında toplanabileceği de bir başka seçenek olarak sunulan haberde, takımların bu duruma sıcak bakmadığı ifade edildi.

Takımların sahipleri ise Play-offların tamamının kendi şehirlerinde, kendi salonlarında oynanmasını istiyor.

Koronavirüs salgını öncesinde Batı’da Los Angeles Lakers, Doğu’da ise Milwaukee Bucks konferanslarında ilk sırada yer alıyordu.

Editör notu:

Covid-19’un ABD’de büyük bir tehdit olmasıyla birlikte NBA’de sezonun geri kalanının oynanması şimdilik zor görünüyor. Her geçen gün ölü sayısının arttığı ülkede, hükümetin önlem almak konusunda çok geç kaldığı ifade ediliyor. 

Birleşik Devletler Başkanı Trump, yaptığı açıklamada ölü sayısı 100 binlerde kalırsa kendilerini başarılı sayacaklarını ifade etti. Ancak uzmanlar bu sayının 200 binin altında kalmasını beklemediklerini açıkladılar.