Ana sayfa Avrupa Bursaspor ile Olimpija karşılaşması Kovid-19 sebebiyle iptal edildi

Bursaspor ile Olimpija karşılaşması Kovid-19 sebebiyle iptal edildi

Bursaspor ile Cedevita Olimpija arasında oynanması planlanan karşılaşma Olmpija oyuncularının karantinaya alınması sebebiyle iptal edildi.

Bursaspor

EuroCup temsilcilerimizden Bursaspor’un bu akşam mücadele edeceği Olimpija karşılaşması Kovid-19 sebebiyle iptal edildi. Frutti Extra Bursaspor ile Cedevita Olimpija arasında oynanması planlanan karşılaşma Olmpija’da bir oyuncunun Kovid-19 testinin pozitif çıkması ve tüm takımın karantinaya alınması sebebiyle iptal edildi.

Olimpija takımında bir oyuncunun Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkmasının ardından takım, Slovenya hükümetinin kuralları gereğince 10 gün karantina altına alındı. Bu sebeple karşılaşma iptal edildi. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre ULEB Disiplin Kurulu’nun alacağı karar doğrultusunda maç sonucunun belirlenmesi bekleniyor.

Frutti Extra Bursaspor’un Genel Menejeri Nedim Yücel konuyla ilgili Rakibimiz Cedevita Olimpija’da pozitif vakaya rastlanması nedeniyle şu an kendileri ülke kuralları gereği karantinadalar ve 10 gün karantinada kalmaları gerekiyor. İlgili kurumlarla görüşmelerini sürdürüyorlar ve bizi gelişmelerden haberdar ediyorlar. ifadeleri kullandı.