Ana sayfa Avrupa Zafer Aktaş: “Bahçeşehir Koleji grubun iyi takımlarıyla mücadele edebiliyor”

Zafer Aktaş: “Bahçeşehir Koleji grubun iyi takımlarıyla mücadele edebiliyor”

7DAYS Eurocup ikinci hafta mücadelesinde Unics Kazan'ın Bahçeşehir Kolejini mağlup ettiği maçın ardından koç Zafer Aktaş açıklama yaptı.

ZaferAktaş

7DAYS Eurocup ikinci hafta mücadelesinde Unics Kazan ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi. Unics Kazan’ın 89-88’lik skorla galip ayrıldığı maçın ardından Bahçeşehir Koleji başantrenörü Zafer Aktaş açıklamalarda bulundu.

Zafer Aktaş takımından çok memnun olduğunu dile getirirken hakem kararlarına karşı bir açıklama yapmak istemediğini belirtti.

Zafer Aktaş’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Zor bir maçtı, takımımdan son derece memnunum. Buraya iki önemli oyuncumuzdan mahrum geldik, sahadaki oyuncularım son ana kadar çok iyi mücadele etti. UNICS Kazan bu akşam inanılmaz bir üçlük yüzdesine sahipti. 19/31 ile üçlük attılar. Böyle bir şeyi bir daha yapabilirler mi? 19 üçlük isabetine rağmen maçı 1 sayı farkla kaybettik. Hemen hesaplayamıyorum ama 57 sayı yapıyor sanırım, neredeyse üçlüklerden 60 sayı buldular yapması kolay bir şey değil. Başka bir takım bunu yapabilir mi bilmiyorum. Kesinlikle kolay bir iş değil. Jamar Smith’in 7/8 üçlük isabeti var.
Takımımdan gayet memnun hakem kararları ile ilgili konuşmak istemiyorum. İnanıyorum ki top çembere değmişti, elimizde hem fotoğraf hem de video mevcut. Son topta 14 saniye kuralı… Videoda da gördük ki top çembere değiyor, biz böyle düşünüyoruz ancak hakemler farklı yorumladılar. Böylece son topu verdik ve Smith isabeti buldu. Şimdi önce Türk Telekom maçına ardından çarşamba günü oynayacağımız Eurocup maçına bakacağız. Çünkü ikide sıfır yaptık. Ama şunu anladık ki bu seviyede takımlarla, grubumuzun iyi takımlarıyla mücadele edebiliyoruz.