Galatasaray, deplasmanda Marco Spissu’lu Sassari karşısında duramadı

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Sassari, Galatasaray'ı misafir etti. Mücadeleden Galatasaray 93-84'lük skorla mağlup ayrıldı.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Sassari, Galatasaray’ı misafir etti. Mücadeleden Galatasaray 93-84’lük skorla mağlup ayrıldı.

Dinamo Sassari, Justin Tillman ve Eimantas Bendzius ile mücadeleye hızlı bir başlangıç yaparak skor üstünlüğünü eline aldı ve ilk çeyreği önde tamamladı. İkinci çeyrekte skor farkını çift haneli rakamlara çeken Sassari, üçüncü çeyrekte de Galatasaray’ın geri dönüş çabalarını boşa çıkartarak son çeyreğe önde girdi. Son çeyrekte Galatasaray, Sassari’yi savunmada zorlandı ve mücadeleden mağlup ayrılan taraf oldu.

Dinamo Sassari’de Marco Spissu 22 sayı, 6 ribaund, 8 asistle takımını sırtladı. Justin Tillman ise 17 sayı, 7 ribaundla Spissu’ya destek oldu. Miro Bilan ürettiği 16 sayı ve 9 ribaundla double double’a yaklaştı. Filip Krušlin’de 11 sayıyla çift haneli skor  üreten isimlerden oldu.

Galatasaray’da ise Brock William Motum 24 sayı, 7 ribaundla oyunun en skorer ismi oldu. Daryl Macon 20 sayıyla Motum’a eşlik etti. George Alexander Hamilton ise 19 sayıyla takıma destek olsada bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı.

Biricni çeyrek: 20-12
İkinci çeyrek: 44-30
Üçüncü çeyrek: 65-55
Dördüncü çeyrek: 93-84